Udvid dine digitale kompetencer og få dit drømme job

Når man søger et job, kan det ofte virke opgivende og som at finde en nål i høstak, hvis du gang på gang får afslag fra arbejdspladserne. Søger du job igen og igen ud held, så må du ikke give op. I stedet for at kaste håndklædet i ringen, så skal du vende den dårlige situation du er i om til en mulighed. Uden job har du tid til mere og giver dig mulighed for at udvide dine faglige kompetencer og gøre dig mere klar til jobmarkedet. Læs med her, hvis du har brug for at få sat gang i hjernecellerne, så du kan skrive nye og opdateret kompetencer på dit CV til din næste jobsøgning.

Teknologiske færdigheder skal være en af dine stærke sider

Det er ikke nogen hemmelighed at teknologi fylder mere og mere i vores hverdagsliv. Den samme udvikling ses på de danske arbejdspladser, hvor færdigheder inden for teknologi er eftertragtet og i høj kurs. Med andre ord er teknologien kommet for at blive og derfor er det også vigtigt, at du får stærke teknologiske færdigheder, så du kan være klar til at indtage arbejdsmarkedet. Hvis du ikke selv synes du er den skrappeste til de forskellige teknologiske programmer, så bør du overveje at udvide din færdigheder med et eller flere kursus. Så kan du blive opdateret med den nyeste viden inden for teknologi og måske komme foran i køen af ansøgere til din næste drømmearbejdsplads.

Tag et eller flere kursus og få ny viden

Hvis det er tid til du bliver opdateret og få ny viden med dig i din bagage, så gør noget ved det i dag. Du kan tage et eller flere nye kursuser, som kan give dig nye færdigheder. Det vil åbne flere virksomheders øjne op for dine kompetencer, når du næste gang skal sende en ansøgning. Det er være fordelagtigt at få opdateret sit vidensfelt, og få helt frisk viden på et område, da du står stærkere end andre kandidater til en jobsøgning. Det kan få dig til at se interessant ud hos flere virksomheder, som kan få øjne op for dine friske erfaringer på områder, som de søger medarbejder til. Hos Peoplenet kan du tage kurser og finde dygtige underviser med årevis af erfaring, som skræddersyer et forløb til dig, der passer til de andre kompetencer du i forvejen har. Her kan du få kendskab til kurser som Sharepoint og hele Microsoft Office pakken, der kan udvikle dine digitale færdigheder. Få udvidet din horisont med nye kurser og få rådgivning til de tekniske programmer på et strategisk niveau og anvende dem i praksis hos din fremtidige arbejdsplads. Der tilbydes forskellige kursuser alt efter hvilket behov du har. Du kan tage kurserne i København, Århus eller Ålborg og vælge det forløb, som passer til dig og de kompetencer, som du ønsker at få mere kendskab til. Med frisk viden og nye kompetencer, kan du være klar og velforberedt til din næste jobsamtale. Det vil vise dit engagement hos din næste arbejdsgiver, at du bruger tid på at efteruddanne dig og ikke er bange for nye udfordringer.