Ting du ikke kan undvære på arbejdspladsen

Du kender det sikkert, hvis du har din daglige arbejdsgang på et kontor. Der er nogle bestemte ting, der bare ikke må mangle for at arbejdsdagen skal være succesfuld. Nogle ting er naturligvis vigtigere end andre, men de har hver især en vigtig betydning i dagligdagen på kontoret.

En velfungerende iPhone

Dette må nok være den ukronede vinder. Har du ikke en velfungerende iPhone, så er du uden tvivl sat uden for spil. Størstedelen af al kontakt i vores digitaliserede samfund foregår over disse smartphones, og det vil derfor være meget vanskeligt at følge med udviklingen, hvis ikke man har en iPhone.Har du en smadret iPhone, gør du altså klogt i at få den fikset hurtigst muligt, hvilket de kan hjælpe med her.

 

Høretelefoner – så du har hænderne fri

Telefonen ringer formentligt ofte, når du er på arbejde – og hvis du har brug for at lave andre arbejdsopgaver, samtidig med at du besvarer opkald, så er et par gode høretelefoner nødvendige. Hvis du vil slippe for ledningen, kan du anskaffe dig et par trådløse.

En god kaffemaskine

Uanset om du arbejder på kontor eller ej, er kaffe en vigtig bestanddel af arbejdsdagen. Så hvis ikke dit kontor allerede har en god kaffemaskine, så er det på tide, at der er én, der tager affære og køber en. Du vil ikke fortryde det!

 

Kuglepenne

Selvom mange af arbejdsopgaverne foregår på computeren, så er der stadig behov for håndskrift. Der udskrives stadig mange dokumenter, der skal underskrives. Til møder bliver der skrevet noter, og sekretæren har behov for hurtigt at kunne skrive telefonbeskeder ned, så hun kan videregive dem. Til disse formål og andre, som ikke er nævnt i denne artikel, er der stadig brug for gammeldags håndskrift, og derfor er det vigtigt at have kuglepenne til rådighed.

 

Hæve-sænkebord

En arbejdsdag fra kl. 8-16 kan meget nemt komme til at være meget stillesiddende. For at undgå at påvirke din blodcirkulation anbefales du at foretage det meste af dit arbejde stående. Et hæve-sænkebord er meget fordelagtigt, da det kan tilpasses efter højde, således at man arbejder i den mest optimale arbejdsstilling.

 

En god computerskærm

Du bruger mange timer om dagen på at stirre ind i den, og derfor skal den helst være behagelig at sidde ved. Størrelsen på skærmen kan gerne være passende, således at det, der står på skærmen, ikke er for småt. Hvis du har vanskeligheder ved at se på skærmen, så kan det resultere i konstant hovedpine, hvilket vil forringe din arbejdsevne betydeligt. Sørg derfor for at have en ordentlig skærm at arbejde ved.