Ideer til dig som skal indrette et kontor

Skal du flytte kontor eller rykke ind i dit aller første, kommer du hurtig at skulle tage stilling til hvordan det skal se ud. Selv hvis du ikke går op i indretning vil du højest sandsynligt støde på forskellige beslutninger som på den ene eller anden måde skal træffes. I denne forbindelse kan det være en god idé at have en forestilling om hvad der er vigtigt for dig, når det kommer til omgivelserne på din arbejdsplads. Dit kontor skal du nemlig bruge mange timer på og muligvis også have besøg.

I indlægget her får du nogle ideer til hvilke overvejelser du bør gøre dig i forbindelse med indretningen.

Et intelligent design

Når du indretter et nyt kontor, er det altafgørende for din produktivitet, at dine ting står de rigtige steder. Det kan være en god idé at skabe forskellige områder tilegnet specifikke funktioner, så du nemt kan finde rundt og ved hvor du gør hvad. På den måde undgår du at spilde din tid på at lede efter dine ting og har et klart overblik over rummet.

Derudover er et intelligent design også med til at holde orden, ikke mindst på kontoret men også i hjernen. Dette er utrolig vigtigt for dig som har mange gøremål og ikke ønsker at fylde hjernen med frustrationer omkring det praktiske.

De rigtige møbler

Komfort på kontoret må ikke undervurderes og derfor er det vigtigt, at du investerer i møbler af god kvalitet. Det er altid en god investering at købe en behagelig stol, som du kan sidde godt i hele dagen og hertil et smart bord, evt. et hæve-sænke bord, som du kan få glæde af, når du trænger til at stå lidt op.

Dårlige møbler som generer i hverdagen, kan være en meget frustrerende faktor og forhindrer dig i at levere de resultater, som du ønsker. I landet findes flere forretninger som udbyder kvalitetsudstyr og kontormøbler til Danmarks skarpeste priser, hvor du kan erhverve nye ting til dit fremtidige kontor.

Dekoration

Har du ekstra overskud er det også en god idé at overveje det visuelle udtryk på dit nye kontor. Hertil bør du tænke over hvilken atmosfære du godt kan lide og hvilken stemning der øger din produktivitet.

Overvej om du er til et mørkere rum eller om du bedst arbejder i et rum med massere af lys. Er du til rene linjer og simpel indretning eller kan du godt lide at sker en hel masse? Har du svært ved at tage stilling kan du altid male væggene en simpel farve og stille et par grønne planter hvor du synes det passer. Det er altid et sikkert valg og falder oftest i alles smag.