Få et job, hvor du kan bruge din energi

Mange har ikke lyst til at skulle sidde stille fra kl. 8-16 hver dag på jobbet. Det passer rigtigt godt til nogle, mens det for andre er vigtigt at komme ud og få rørt sig. Er man den sidste type, findes der heldigvis nogle jobs, hvor der er mulighed for at være fysisk aktiv, når man arbejder.

Hvis man generelt set har fokus på sundhed, kan det også være en idé at starte med kosten, uanset hvad man laver. Med Frugtkasser med årstiderne frugt i frugtkassen har du altid lækker, frisk og varieret frugt med på arbejdet. Det er en god måde at opretholde den sunde linje, og du slipper samtidig for konstant at have en trang til usunde snacks, som du måske gerne vil undgå.

Ud over frugt og grønt kan man selvfølgelig forsøge at holde kalorierne på et niveau, hvor det ikke løber løbsk. Man behøver ikke konstant at gå rundt og tænke over, hvordan man opnår en sund livsstil, men man kan godt fokusere lidt på det, eksempelvis når man handler ind.

Personlig træner

Hvis du rigtig godt kan lide at træne, og du drømmer om at blive så god, at du også kan træne andre, så er det måske noget for dig at blive personlig træner. Rigtig mange finder stor glæde ved dette arbejde, og det giver en unik mulighed for at bruge sig selv aktivt, når man udfører sit arbejde.

Bliv personlig træner, og oplev følelsen af at bruge kroppen, mens du også gør dit arbejde. Det er selvfølgelig noget, som passer bedst til dem, som er rigtig glade for træning, og som samtidig brænder for at lære andre det, de ved. Det er samtidig et arbejde med et enormt sammenhold med kollegerne, og man finder typisk også gode venner, når man udfører arbejdet.

Håndværker

Kan du godt lide at bruge dine hænder, kan du måske overveje at uddanne dig til en form for håndværker. Det er i høj grad et arbejde, som værdsættes hver dag i samfundet, fordi der naturligvis er brug for en masse, som kan det håndværksmæssige.

Derudover er det også en rigtig fin måde at få rørt sin krop og hænder på, mens man tjener til føden. Man får virkelig dyrket noget motion, selvom man ikke rigtig tænker over det, fordi man arbejder. Mange håndværkere er brølstærke, selvom de ikke går i fitnesscentret og træner.

Politibetjent

Et andet sted, hvor man virkelig kan gøre en stor forskel i et samfundsmæssigt perspektiv, er som politimand. Det er et erhverv, som varetager nogle af de vigtigste opgaver i vores samfund, og så er det også typisk forbundet med at være ganske aktiv. Som betjent får man mulighed for at komme op fra stolen, og man skal ikke være bekymret for, at man bliver doven.

Samtidig er det for mange et meget meningsfuldt arbejde, hvor de virkelig får tingene sat i perspektiv, når de tager på arbejde. Det er noget, som er prioriteret rigtigt højt hos mange.