Er du ikke den skarpeste til korrekturlæsning? Så læs med her!

Er du studerende og sidder med lange opgaver flere gange om året? Det kan være rigtig hårdt at sidde med et færdig eksemplar af en opgave, og det sidste der mangler er korrekturlæsning. Efter ofte flere uger eller nogengange måneder med en lang skriftlige opgave, kan korrekturlæsning virke rigtig uoverskueligt. Der er mange forskellige muligheder for at undgå korrekturlæsningen til sidst, hvis man er typen, der ikke orker det. Læs videre i artiklen og find ud af hvordan. Et dårligt resultat på grund af manglende korrekturlæsning, vil være rigtig ærgerligt!

Korrekturlæsning kan være træls, men vigtig!

En opgave er først fuldendt når der er læst korrektur. En opgave som ikke er rettet igennem, kan gå hen og blive svær at læse og samtidige have en masse stavefejl, kommafejl og mangler. Hvis dette opstår, bliver det svært for læseren at komme igennem din opgave, og kommer måske heller ikke til at forstå budskabet. Et slutresultat kan gå hen og blive en dårlig karakter og en skuffende oplevelse, efter man har brugt uger eller måneder på en enkelt opgave. Der er mange personer der ikke er glad for at læse korrektur og ender med at skippe det fuldstændig. Dette ville være ærgerligt til en eventuelt vigtig eksamen, og man vil kun kunne bebrejde sig selv, hvilket ikke er sjovt. Det er en dum ide, at skippe korrekturlæsningen fuldstændigt. Så hellere søge hjælp udefra, og i sidste ende få det resultat man fra starten, har ønsket sig.

 

Få hjælpende hænder udefra

Der er heldigvis mange muligheder for at få hjælp til ens korrekturlæsning, hvis man ikke selv kan overskue det. Det kan være man kender nogle i ens omgangskreds, så har tid, lyst og overskud til at hjælpe en. Det er dog forståeligt nok, hvis en person fra omgangskredsen siger nej, til at læse din skriftlige opgave igennem på 100 sider, og samtidig ikke aner noget om det på gældende emne. Hos studiekorrektur.dk kan de hjælpe dig med al korrekturlæsning på din opgave og gerne på alle dine opgaver igennem hele studiet. De har flere års erfaring og har læst korrektur på mere end 6000 opgaver. Deres motto er at en god karakter grundlægges med et godt akademisk sprog. Udover at de retter din opgave, så får du også en personlig feedback, som du kan bruge, hvis du en dag får lysten at beskæftige dig med korrekturlæsning på din egen eller andres opgaver. Læs mere om studiekorrektur her.