Bruger i den optimale løsning til bredbånd?

Kend dit behov

Når du kigger på bredbånd til din virksomhed, er det meget vigtigt du finder ud af hvad i præcis har brug for i din virksomhed.

Hvis i ikke bruger meget mere end 1-2 computere og primært sender mails, tilbud og surfer rundt på nettet, kan det ikke betale sig at købe den helt store pakke.

Hvis man til gengæld på forhånd ved at man bruger mange computere og man på forhånd ved, at man ikke kan nøjes med for lidt data, så skal man overveje anden løsning.

Hertil er det vigtigt man undersøger selskabets stabilitet og hastighed.

Sæt dine kriterier

Når du skal finde en ny løsning til det mobile bredbånd som, er mere optimalt for jer er det vigtigt, at du sætter præcis de kriterier i har brug for.

Da der er stort udbud på mobil-bredbånds løsninger er det muligt for som kunde, at være meget kritisk. Derfor skal du tage højde for følgende ting.

Datahastighed

Hastigheden er delt op i henholdsvis upload og download hastighed.

Høj upload hastigheden er for dig som skal ligge mange store filer op på nettet, evt. dig som arbejder med løbende redigering med løbende uploads.

Høj download hastighed er for den generelle virksomhed og bruger. Det er for dig som surfer meget, undersøger meget på nettet og generelt henter ting ned på din computer.

Det er derfor meget vigtigt man skelner imellem disse to tal, når man skal tegne et bredbånds abonnement til virksomheden.

Datagrænse

Datagrænsen er ligesom dit telefon abonnement. Jo flere GB data du har jo mere surfe kan du lave, derfor skal du altid have en datagrænse som passer til dine behov.

Det er her smartest, at du køber nogle GB for meget til dit abonnement frem for, at du har for få. Hvis du har for få GB og skal tilkøbe det midtvejs i måneden kan dette blive en dyr affære hos nogle udbydere.

Oprettelse

Oprettelse er ligesom så mange andre aftaler, det første beløb der skal betales når aftale skal træde i kraft, det er dækker som regel de administrative gebyrer.

Ved oprettelsen er det dog vigtigt man undersøger om det kan undgås, da der er så stort et udbud efter erhvervsabonnementer kan man meget ofte slippe med 0 kr i oprettelse.

Pris pr. måned

Den månedlige pris er ofte noget af det mest væsentlige og ofte er det det vigtigste.

Det er det samlede månedlige gebyr man skal betale for at holde abonnementet aktivt hver måned. Det er her man skal søge efter det bedste tilbud.

Selskabet

Når du har fundet et abonnement som dække alle dine behov, er det vigtigt du undersøger hvordan selskabets ry er i forhold til erhvervsabonnementer.

Mange selskabet klare sig formidabelt til private mobil abonnementer og kan klare en god pris på erhverv, men dækningen og stabiliteten kan halte. Her skal man vurdere om det er tilstrækkeligt for virksomheden eller om det er en nødvendighed.

Find det bedste tilbud

Når du skal finde det bedste tilbud på et mobilt bredbånd som dækker lige dine behov, kan det ofte være rodet.

Man kan ringe ud til alle selskaberne for at få nogle tilbud, mens andre skriver sig op til at få en opringning, her kan man dog pludselig blive ringet op af et hav af telefonsælgere.

Derfor har internetpriser lavet en algoritme som kan finde den bedste pris til lige præcis dit mobil bredbånd.