Her er 3 velbetalte jobs til de ufaglærte eller studerende

Det kan være svært at finde et ordentligt job, som man virkelig drømmer om, hvis man ikke har en uddannelse. Dette kan blandt andet blive et problem, hvis man er under studie, hvor det kan være svært at finde et velbetalt arbejde, der kan bidrage til den forholdsvis lave SU. Men der er håb forude, for der findes faktisk en række jobs, hvor det er muligt at tjene gode penge på trods af, at man ikke er faglært.

Her kommer 3 velbetalte jobs, hvor det ikke kræves at man er uddannet inden for faget.

Sælgerjob – provisionslønnet

Som sælger er det vigtigt, at have talegaverne i orden. Jobbet er som ufaglært ofte timelønnet, men der er mulighed for at tjene en masse penge i provision, hvis man har evner inden for salg. Det er blandt andet sælger inden for teleselskaber, der er populære, og hvor mulighederne for høje provisioner er størst.

Jobbet foregår ofte i en butik, hvor man har personlig konkakt, med de kunder der kommer ind af døren. Hvis man derfor føler, at man har talegaverne i orden, og har evnerne til at sælge, er det kun antallet af solgte produkter, der sætter grænsen for hvad det er muligt at tjene.

Hvis man får blod på sælgertanden er det ligeledes muligt, at søge ind i telemarketing firma, hvor salget foregår over telefon. Dette job kræver ingen uddannelse, og der er ligeledes muligheder for at tjene rigtig mange penge, hvis man har evnerne i som sælger.

Flyttemand

Er du typen men store overarme og en stærk ryg, kan jobbet som flyttemand meget vel være noget for dig. Som flyttemand, er man temmelig godt betalt, og det er muligt også at tage vagter i weekenden, hvilket gør jobbet relevant som studerende.

Branchen inden for flyttemænd er igen begyndt at røre på sig, efter boligsalget igen er begyndt at stige. Der er derfor rigeligt, at lave som flyttemand, og derved en god mulighed for at tjene penge. Det er muligt at indhente inspiration, fra et af landets veletablerede flyttefirmaer ved at klikke her

Handicaphjælper

Det kan sagtens lade sig gøre, at blive handicaphjælper uden en uddannelse. Faget inden for handicaphjælp er et utrolig givende fag, men også et fag, hvor det kræves at man giver noget af sig selv. Lønnen kan variere, men er ofte i den høje ende. Det er muligt at være handicaphjælper privat, hvor man tager ud til den handicappede, men det er også muligt at blive tilknyttet et bosted. Hvis man bliver tilknyttet et bosted, er det ofte muligt, at tage 24 timers vagter, hvilket gør det muligt at få banket en masse timer, af på kort tid.

Hvis man eksempel er i gang med at studerer, kan dette job i høj grad anbefales. Det er nemlig muligt at tage weekend lange weekendvagter, så arbejdet ikke påvirker studetiden og lektierne i hverdagen.